Kagliari Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 130.57

Vdes për ty

Trëndafila

Pritshmëri
USD 72.54

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 94.30

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 72.54

Imagjinatë

12 Trëndafila

Urime
USD 101.55

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.54

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 101.55

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 94.30

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Ngasje
USD 130.57

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.81

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 72.54

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.57

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO