Kalabria Mbretërore Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Reggio di Calabria, shpesh i quajtur vetëm Reggio, është një qytet bregdetar i ngrohtë në Italinë jugore. Lulet rriten mirë në këtë klimë dhe trëndafilat rriten në kopshte në tërë qytetin. Krizantemat janë të rralla, pasi që janë lule për kohë zie, por nuk mund të mos shihen margaritarët, karafilat, manushaqet tringjyrëshe dhe petuniat. Pemës e palmës dhe kopshtet e vogla shihen shpesh jashtë ndërtesave publike, me kaladiume, asterë, kozmose, astible dhe lule konike, që rriten varësisht nga sezoni. Dahlia rritet më mirë në muajt e ftohtë dhe tulipanët dominojnë në pranverë. Clematisi, bougainvillea dhe barbaroza janë shumë të njohura, ku në qytet dhe në plazhet me rërë ka madje edhe disa palma sago dhe kaktusë agave.
Fisnikëri
USD 89.37

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Karakter
USD 123.74

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Rehati
USD 123.74

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 89.37

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Kujdesi Amënor
USD 96.24

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 123.74

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 103.12

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 68.75

Rini

Trëndafila dhe karafila

E ëmbël
USD 68.75

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 96.24

Përkryerje

24 Trëndafila

Vetmi
USD 96.24

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E dhimbsur
USD 68.75

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 68.75

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 123.74

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 68.75

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Ego
USD 68.75

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E re
USD 68.75

E re

Zambakë dhe trëndafila

Durim
USD 68.75

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kalabria Mbretërore. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kalabria Mbretërore kohët e fundit : -