Katania Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Klima e ngorhtë dhe me diell e qytetit Catania, shpjegon se përse ka qenë i banuar vazhdimisht për shekuj me rradhë. Qyteti bregdetar sicilian është i njohur për turistë dhe është vendbanim i një numri të bimëve dhe luleve. Mali Enta ka pasuruar dheun dhe këtu ka shumë vreshta, ullishte, pemishte dhe plantacione me argume në bazën e vullkanit. Pemët frutore lulëzojnë me ngjyrë rozë dhe të bardhë në pranverë dhe verë. Në qytet, banorët shpesh mbjellin margaritarë, karafila, zambakë të ditës, gladiole dhe alliume të bardha dhe të purpurta. Lulet e tjera të njohura janë bougainvillea, wisteria dhe zambakët bori. Vizitorët mund t’i gjejnë këto lule dhe lule të tjera në shitje në tregjet e hapura.
Delikate
USD 68.68

Delikate

12 Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 68.68

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Rehati
USD 123.63

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 123.63

Serenatë

Orkid

Përqafime
USD 89.29

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 96.16

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 123.63

Mahnitëse

Trëndafila

Meritë
USD 89.29

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Luks
USD 68.68

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.68

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

E këndshme
USD 96.16

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Përkryerje
USD 96.16

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 68.68

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 68.68

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 68.68

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Ego
USD 68.68

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Durim
USD 68.68

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Hare e ardhshme
USD 68.68

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Katania. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Katania kohët e fundit : -