Lainate Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fisnike
USD 72.41

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 101.38

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mahnitëse
USD 130.35

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 94.14

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.35

Vdes për ty

Trëndafila

Mikpritje
USD 101.38

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 130.35

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 72.41

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 130.35

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.38

Urime

Trëndafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 72.41

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Shije e Mirë
USD 130.35

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO