Lamezia Terme Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 71.44

Entuziaste

Trëndafila

Origjinale
USD 100.01

Origjinale

12 Zambakë

Përsosmëri
USD 71.44

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 71.44

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 128.59

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 128.59

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 71.44

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 71.44

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Forcë
USD 92.87

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 71.44

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 100.01

Urime

Trëndafila dhe orkide

Rrezikojmë
USD 71.44

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO