Lanciano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e pa shkëmbyer
USD 101.71

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 94.45

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Arratisu Me Mua
USD 72.65

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.77

Vdes për ty

Trëndafila

Ngasje
USD 130.77

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Urime
USD 101.71

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 72.65

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 72.65

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Melodioze
USD 101.71

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.45

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.98

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.65

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO