L’Aquila Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vetmi
USD 100.20

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Vdes për ty
USD 128.82

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 71.57

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 128.82

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Falënderim
USD 128.82

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 128.82

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 128.82

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 128.82

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Urime
USD 100.20

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Krenare
USD 107.35

Krenare

12 Trëndafila

Entuziaste
USD 71.57

Entuziaste

Trëndafila

Lavdi
USD 71.57

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO