Latina Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E re
USD 73.37

E re

Zambakë dhe trëndafila

Modesti
USD 73.37

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Meritë
USD 95.38

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.05

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 132.06

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Joshje Sekrete
USD 95.38

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 95.38

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Vdes për ty
USD 132.06

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 73.37

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 102.72

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Virtyt
USD 73.37

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Kotësi
USD 102.72

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO