Lecce Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 93.18

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 129.02

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.68

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.02

Vdes për ty

Trëndafila

Virtyt
USD 71.68

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Jeta Është e Ëmbël
USD 129.02

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.35

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mashtrim
USD 71.68

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 71.68

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.18

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.52

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Të Dua Ende
USD 71.68

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO