Legnago Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fyerje
USD 128.96

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Seksi
USD 136.12

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 93.14

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 128.96

Vdes për ty

Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 71.64

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Meritë
USD 93.14

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.30

Urime

Trëndafila dhe orkide

Hutim
USD 128.96

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Lavdi
USD 71.64

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 71.64

Pranim Dashurie

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.14

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.47

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO