Legnano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 131.98

Vdes për ty

Trëndafila

Ashpërsi
USD 73.32

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Meritë
USD 95.32

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 95.32

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Urime
USD 102.65

Urime

Trëndafila dhe orkide

Gazmore
USD 73.32

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.32

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.32

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.98

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 131.98

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Misterioze
USD 95.32

Misterioze

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 131.98

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO