Livorno Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Moderne
USD 72.44

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Pranim
USD 72.44

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 101.41

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 72.44

Shpresë

Gerbera

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 101.41

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Vdes për ty
USD 130.38

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 72.44

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Falënderim
USD 130.38

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Virtyt
USD 72.44

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.41

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 72.44

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 72.44

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO