Lodi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Optimizëm
USD 110.25

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 73.50

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

E butë
USD 102.90

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.30

Vdes për ty

Trëndafila

Strehim
USD 132.30

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E mrekullueshme
USD 102.90

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 73.50

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Mikpritje
USD 102.90

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 102.90

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 73.50

Imagjinatë

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 73.50

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Lavdi
USD 73.50

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO