Lucera Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 131.85

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 102.55

Urime

Trëndafila dhe orkide

Shpresë
USD 73.25

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 73.25

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Lavdi
USD 73.25

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Vetmi
USD 102.55

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.22

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Përulësi
USD 73.25

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.87

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 131.85

Mahnitëse

Trëndafila

Kënaqësi
USD 131.85

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Thashethemëse
USD 131.85

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO