Lugo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 127.92

Vdes për ty

Trëndafila

Festim
USD 127.92

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Paqe
USD 71.07

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 71.07

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Thashethemëse
USD 127.92

Thashethemëse

72 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 127.92

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 127.92

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Paç Fat
USD 106.60

Paç Fat

12 Trëndafila

Urime
USD 99.49

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 127.92

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Unitet
USD 92.38

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Lavdi
USD 71.07

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO