Magenta Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri ngurruese
USD 108.34

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Optimizëm
USD 108.34

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 101.11

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 93.89

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Vdes për ty
USD 130.00

Vdes për ty

Trëndafila

Luks
USD 72.22

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 93.89

Misterioze

12 Trëndafila

Mikpritje
USD 101.11

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 72.22

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 72.22

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 101.11

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.22

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO