Manduria Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Buzëqeshëse
USD 73.82

Buzëqeshëse

Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.87

Vdes për ty

Trëndafila

Optimizëm
USD 110.73

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 132.87

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 95.96

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 103.34

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Durim
USD 73.82

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Lavdi
USD 73.82

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Magjepsëse
USD 132.87

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.96

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.73

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

E paharrueshme
USD 73.82

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO