Mantova Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bashkim
USD 103.46

Bashkim

24 trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 133.03

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshëse
USD 73.90

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 133.03

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 103.46

Urime

Trëndafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 73.90

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 73.90

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 73.90

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 96.07

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.90

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 73.90

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.85

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO