Marano di Napoli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Besuese
USD 130.54

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

E paharrueshme
USD 72.52

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Vdes për ty
USD 130.54

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 72.52

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Rehati
USD 130.54

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Urime
USD 101.53

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 101.53

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Meritë
USD 94.28

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 72.52

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.28

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.78

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Buzëqeshëse
USD 72.52

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO