Marcianise Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Flirtim
USD 73.08

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Admirim i Fshehtë
USD 131.54

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Kapem Pas Teje
USD 73.08

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 131.54

Vdes për ty

Trëndafila

Mahnitëse
USD 131.54

Mahnitëse

Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 73.08

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.31

Urime

Trëndafila dhe orkide

E re
USD 73.08

E re

Zambakë dhe trëndafila

Lavdi
USD 73.08

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 73.08

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.00

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.62

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO