Marsala Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mashtrim
USD 73.41

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 132.14

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Dëshirë
USD 132.14

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.14

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 102.78

Urime

Trëndafila dhe orkide

Përqafime
USD 95.44

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.41

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.44

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.12

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 132.14

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shpërblim Për Mirësi
USD 132.14

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Hare e ardhshme
USD 73.41

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO