Mascalucia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Imagjinatë
USD 72.87

Imagjinatë

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 131.16

Vdes për ty

Trëndafila

Luks
USD 72.87

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.01

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.87

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 131.16

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.72

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.30

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 72.87

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 131.16

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 72.87

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 131.16

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO