Massa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Besnikëri
USD 101.59

Besnikëri

24 Trëndafila

Vdes për ty
USD 130.61

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 101.59

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Puthje
USD 101.59

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 72.56

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.33

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.84

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 72.56

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Origjinale
USD 101.59

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 72.56

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.61

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Imagjinatë
USD 72.56

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO