Matera Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshëse
USD 71.94

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 100.72

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Thashethemëse
USD 129.49

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 71.94

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Joshje e Gjatë
USD 100.72

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Besnikëri
USD 100.72

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 100.72

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Vdes për ty
USD 129.49

Vdes për ty

Trëndafila

Imagjinatë
USD 71.94

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 129.49

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 100.72

Urime

Trëndafila dhe orkide

Urime
USD 100.72

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO