Meda Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 132.33

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 132.33

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Besnike
USD 102.92

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 73.52

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Urime
USD 102.92

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mbrojtje
USD 95.57

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.52

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.57

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.28

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 132.33

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Lartësi
USD 102.92

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 73.52

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO