Melito di Napoli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Hutim
USD 132.56

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Vdes për ty
USD 132.56

Vdes për ty

Trëndafila

Falënderim
USD 132.56

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.10

Urime

Trëndafila dhe orkide

Kotësi
USD 103.10

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Modesti
USD 73.64

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.64

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 73.64

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 103.10

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.74

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Ego
USD 73.64

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.46

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO