Mesagne Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Jeta Është e Ëmbël
USD 132.61

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

E këndshme
USD 103.14

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Bukuri madhështore
USD 73.67

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
E butë
USD 103.14

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Vdes për ty
USD 132.61

Vdes për ty

Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 73.67

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.14

Urime

Trëndafila dhe orkide

Unitet
USD 95.78

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Dashuria e Gruas
USD 73.67

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 95.78

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Lavdi
USD 73.67

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.78

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO