Mesina Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Messina është shtëpi e një numri të kishave historike, si dhe i të famshmës Fontanës së Orionit. Liqeni i afërt i Ganzirrit është perfekt për relaksim dhe për t’i parë leandrat, myrtles crepet, azaleat, trëndafilat dhe bottlebrushet që rriten të egra. Në qytet, kopshtet private mbajnë shumëllojshmëri të luleve si alliume, hibiskus dhe trëndafila hibrid. Madje disa kopshte kanë edhe trëndafila të vjetër aromatik. Margaritarët, karafilat dhe asterët janë të njohur si bimë në vazo dhe mund të shihen shpesh para dyqaneve. Lulet e tjera të njohura të kopshteve janë gladiola, kozmosi dhe koreopsisi dhe banorët kanë dëshirë t’i japin këto dhe lulet e tjera vendase si dhuratë për të dashurit e tyre.
Mendime Qiellore
USD 120.20

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Rehati
USD 120.20

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kujdesi Amënor
USD 93.49

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 86.81

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Qejf
USD 120.20

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 120.20

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 93.49

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Përkryerje
USD 93.49

Përkryerje

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 66.78

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 66.78

E hirshme

Karafila , trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 66.78

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 66.78

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 66.78

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Ego
USD 66.78

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 120.20

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 66.78

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Hare e ardhshme
USD 66.78

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 120.20

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top