Milano Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Milano konsiderohet si qyteti i modës dhe dizajnit. Kjo dashuri për të bukurën shtrihet edhe në kopshtet me lule të qytetit. Trëndafilat e kuq dhe lulekuqet e bardha janë një mix mahnitës. Këto lule janë edhe simboli kombëtarë i këtij shteti. Margaritarët e pikturuar poashtu janë një pamje e zakonshme. Gerberat portokalli janë poashtu popullorë dhe shpesh dhurohen si buqeta.
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 172.20

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Pranim
USD 108.27

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Madhështore
USD 172.20

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 113.43

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Kthjelltësi
USD 108.27

Kthjelltësi

8 trëndafila

Bashkim
USD 151.58

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 172.20

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 108.27

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Elegante
USD 113.43

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 172.20

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Joshëse
USD 108.27

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Përsosmëri
USD 108.27

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 151.58

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 123.74

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Mashtrim
USD 108.27

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 172.20

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 108.27

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Pafajësi
USD 172.20

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Top