Milazzo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përjetësi
USD 102.85

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Nënshtrim
USD 132.23

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ngasje
USD 132.23

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 102.85

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 132.23

Mahnitëse

Trëndafila

Elegante
USD 110.19

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.23

Vdes për ty

Trëndafila

Pafajësi
USD 132.23

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Urime
USD 102.85

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 73.46

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Lavdi
USD 73.46

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Lavdi
USD 73.46

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO