Mira Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e pa shkëmbyer
USD 100.81

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Paç Fat
USD 108.01

Paç Fat

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 129.61

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 72.00

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 72.00

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Guximtare
USD 129.61

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Elegante
USD 108.01

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 72.00

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Ftohtë
USD 72.00

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.81

Urime

Trëndafila dhe orkide

Ego
USD 72.00

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 129.61

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO