Misterbianco Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Jetë e Lumtur
USD 93.85

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Përsosmëri
USD 72.20

Përsosmëri

6 Trëndafila

Pranim
USD 72.20

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 108.29

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 72.20

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 129.95

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.20

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Besnike
USD 101.07

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Gjithnjë besnike
USD 93.85

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.07

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuri e Pastër
USD 129.95

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Lavdi
USD 72.20

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO