Modena Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mjaft Më Kritikove
USD 72.52

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Tërheqje
USD 130.54

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Paç Fat
USD 108.78

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.54

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 130.54

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 72.52

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 130.54

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 72.52

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Urime
USD 101.53

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.52

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Qejf
USD 130.54

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Vetmi
USD 101.53

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO