Mogliano Veneto Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuria e Gruas
USD 72.60

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 101.64

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 101.64

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 72.60

Përsosmëri

6 Trëndafila

Vdes për ty
USD 130.68

Vdes për ty

Trëndafila

Durim
USD 72.60

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.38

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 130.68

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Urime
USD 101.64

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 72.60

Imagjinatë

12 Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 72.60

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 72.60

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO