Mola di Bari Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 95.28

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.94

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Qejf
USD 131.93

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 109.94

Paç Fat

12 Trëndafila

Virtyt
USD 73.29

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Serenatë
USD 131.93

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 73.29

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 102.61

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Guximtare
USD 131.93

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 131.93

Vdes për ty

Trëndafila

Bashkim
USD 102.61

Bashkim

24 trëndafila

Magjepsëse
USD 131.93

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO