Mondovì Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E dhimbsur
USD 73.93

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 133.07

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Vdes për ty
USD 133.07

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 133.07

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 103.50

Urime

Trëndafila dhe orkide

Nënshtrim
USD 133.07

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 96.11

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Lavdi
USD 73.93

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Forcë
USD 96.11

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 133.07

Thashethemëse

72 Trëndafila

Lavdi
USD 73.93

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Paç Fat
USD 110.89

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO