Monfalcone Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Flirtim
USD 73.66

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Strehim
USD 132.58

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 132.58

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 73.66

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 103.12

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.66

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.75

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.48

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 73.66

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 132.58

Nënshtrim

24 Trëndafila

Kotësi
USD 103.12

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Serenatë
USD 132.58

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO