Monreale Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Jeta Është e Ëmbël
USD 130.97

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 72.76

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Shpresë
USD 72.76

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.97

Vdes për ty

Trëndafila

Meritë
USD 94.59

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Humor
USD 94.59

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.87

Urime

Trëndafila dhe orkide

Përshtypje Që Zgjat
USD 130.97

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Paqe
USD 72.76

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.76

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 130.97

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.59

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO