Monterotondo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Plot Shkëlqim
USD 73.55

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Luks
USD 73.55

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Vdes për ty
USD 132.40

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 132.40

Nënshtrim

24 Trëndafila

Fisnikëri
USD 95.62

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

E këndshme
USD 102.98

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 132.40

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Urime
USD 102.98

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mikpritje
USD 102.98

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 132.40

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Modesti
USD 73.55

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Lavdi
USD 73.55

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO