Muggiò Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Imagjinatë
USD 71.12

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 128.02

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 71.12

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 128.02

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.12

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 71.12

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 71.12

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 128.02

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Urime
USD 99.57

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 92.46

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Hutim
USD 128.02

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Lavdi
USD 71.12

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO