Napoli Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Napoli është një qytet i mbushur me histori. Poashtu është edhe shtëpia e disa kopshteve publike. Një ndër kopshtet më të vjetra të Evropës gjenden në Napoli. Këtu mund të gjenden tulipanët shumëngjyrësh dhe krokuset e verdhë në kohën e pranverës. Lulekuqet e bardhë, margaritarët dhe karanfilat gjenden zakonisht në kopshtet publike dhe private. Mund të gjenden edhe krizantema, por këto lule dhurohen vetëm në raste mortore.
E paharrueshme
USD 70.15

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Nënshtrim
USD 126.28

Nënshtrim

24 Trëndafila

Modesti
USD 70.15

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 126.28

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kujdesi Amënor
USD 98.22

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

E këndshme
USD 98.22

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 126.28

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Përulësi
USD 70.15

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë
USD 126.28

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 98.22

Përkryerje

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 70.15

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 70.15

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 70.15

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Ego
USD 70.15

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Durim
USD 70.15

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 70.15

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 126.28

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Paqe
USD 70.15

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Napoli. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Napoli kohët e fundit : -