Nardò Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 71.49

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Krenare
USD 107.23

Krenare

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 128.68

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 71.49

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 100.08

Urime

Trëndafila dhe orkide

Durim
USD 71.49

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 71.49

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Lavdi
USD 71.49

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 92.93

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.23

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Humor
USD 92.93

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Elegancë
USD 71.49

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO