Nettuno Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fillimi i Miqësisë
USD 102.65

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 131.98

Vdes për ty

Trëndafila

Moderne
USD 73.32

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 73.32

Pranim Dashurie

Trëndafila

Urime
USD 102.65

Urime

Trëndafila dhe orkide

E ëmbël
USD 73.32

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 131.98

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Lavdi
USD 73.32

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 73.32

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 73.32

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 95.32

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.98

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO