Nichelino Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Hijeshi e Pjekur
USD 72.49

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Tërheqje
USD 130.49

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 72.49

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.49

Vdes për ty

Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 72.49

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 130.49

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.49

Urime

Trëndafila dhe orkide

Nënshtrim
USD 130.49

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ego
USD 72.49

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 130.49

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Lavdi
USD 72.49

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 72.49

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO