Niscemi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Gazmore
USD 72.80

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Urime
USD 101.92

Urime

Trëndafila dhe orkide

Vdes për ty
USD 131.04

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 131.04

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.04

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 131.04

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 94.64

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Përulësi
USD 72.80

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 101.92

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ego
USD 72.80

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Unitet
USD 94.64

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Pritshmëri
USD 72.80

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO