Noicattaro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Tërheqje
USD 130.96

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.75

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Pajtim
USD 130.96

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 72.75

E hirshme

Karafila , trëndafila

Vdes për ty
USD 130.96

Vdes për ty

Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 72.75

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.85

Urime

Trëndafila dhe orkide

Bukuri Tekanjoze
USD 72.75

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 130.96

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 94.58

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Lavdi
USD 72.75

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.13

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO