Novara Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pavdekshmëri
USD 72.57

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 72.57

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Magjepsje
USD 72.57

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.62

Vdes për ty

Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 94.34

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 130.62

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.62

Vdes për ty

Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 72.57

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 101.59

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 130.62

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Besnike
USD 101.59

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Pranim Dashurie
USD 72.57

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO