Novi Ligure Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përkryerje
USD 99.36

Përkryerje

24 Trëndafila

Imagjinatë
USD 70.97

Imagjinatë

12 Trëndafila

Flirtim
USD 70.97

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 127.75

Vdes për ty

Trëndafila

Përjetësi
USD 99.36

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 127.75

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 99.36

Urime

Trëndafila dhe orkide

Humor
USD 92.27

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Lavdi
USD 70.97

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 92.27

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 106.46

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 92.27

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO