Nuoro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Madhështore
USD 132.51

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Elegante
USD 110.42

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 103.06

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 132.51

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Vdes për ty
USD 132.51

Vdes për ty

Trëndafila

Mashtrim
USD 73.62

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 132.51

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përqafime
USD 95.70

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 103.06

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 73.62

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 95.70

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Lavdi
USD 73.62

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO