Olbia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Delikate
USD 72.07

Delikate

12 Trëndafila

Rrezikojmë
USD 72.07

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Vdes për ty
USD 129.73

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.73

Vdes për ty

Trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 93.70

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Madhështore
USD 129.73

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 129.73

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kotësi
USD 100.90

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 93.70

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 72.07

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 100.90

Urime

Trëndafila dhe orkide

Fisnike
USD 72.07

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO